Hooaeg 2009/2010

Reis Ungarisse puhkpilliorkestrite festival/konkursile "Wind Music Grand Prix of Hungary". TTÜ Puhkpilliorkester sai pronksdiplomi. Lisaks andis orkester vabaõhukontserte Siklose ja Peci linnades.

TTÜPO-l on kombeks lõpetada hooaeg ringreisiga Eestis. Seekord suundusime Lääne- Virumaale. Andsime kontserdi Rakvere Keskväljakul, einestasime Art Cafe-s, uudistasime Rakvere Linnust ja vaatasime üle Toolse Linnuse varemed.

Pidu toimus Nõmme Spordikeskuses. Puhkpillimuusika plokis esinesid TTÜPO ja TTÜ Big Band. See oli pidu vihmas ja nootide kuivatamine ja triikimine nõudis hulga aega ja vaeva.

TTÜPO tähistas oma 60. tegevusaastat suurejoonelise kontsertetendusega "Kohtumistund" 17. 04 2010.a. Rahvusraamatukogu saalis. Alustas orkestrantide järelkasv F.Kuhlbarsi looga Kevadpidu. Videoklipid juhatasid sisse järgneva loo, osa orkestrante esines lisaks tantsuga, osa lauluga. Oli tõeline etendus ja kohtumistund mitmes mõttes.

Juubelikontserdile järgnes bankett samas majas. See oli kõnede ja toostide aeg. See oli kohtumistund vilistlastega, keda oli üllatavalt palju kohale tulnud. See oli ühine rõõmustamise aeg koos peredega.

Järgnes after-party keldris, see tähendab harjutusruumis, mis on orkestrile olnud koduks üle 40 aasta.